Diensten Schoonmaakbedrijf op Terschelling

 

Glazenwassen

Bij glazenwassen denken wij Schoonmaakbedrijf TOT niet alleeen aan de ramen, maar ook aan de kozijnen en de vensterbank. Dat alles tegen betaalbare prijzen. Voor zowel particulier als zakelijk ramen wassen hebben wij altijd een passende offerte.

- Telescoop glasbewassing

Door steeds grotere beperkingen van bet gebruik van ladders voor de glasbewassing is gezocht naar een alternatief. Onze hoogwerkermethode biedt natuurlijk een mogelijkheid, maar is relatief duur en arbeidsintensief en kan niet overal komen door de afmeting en het gewicht.

Het alternatief is dus TELESCOOP GLASBEWASSING. Hierbij maken wij gebruik van de eigenschap van puur water, verkregen door omgekeerde osmose. Wanneer puur water over een oppervlak vloeit lossen alle mogelijke vervuilingen op en laat een streep- en vlekkeloos oppervlak na. Dit alles uiteraard bij gedegen sproeien (10bar), mechanisch borstelen en naspoelen. Telescoop glasbewassing werkt sneller en effectiever dan de conventionele glasbewassing en levert dezelfde zoniet een betere kwaliteit.

De voordelen van telescoop glasbewassing:

  • Tot 15 meter (4 etages)
  • Geen valgevaar
  • Iedere gewenste plek bereikbaar
  • Kostenbesparing minimaal 30%
  • Werkt streeploos en vlekkeloos (ook bij zonnig weer)
  • Milieuvriendelijk
  • Werkt op vele ondergronden, zoals gevelbeplating en reclameborden enz.

Reinigen bedrijfruimte

Een bedrijf ruimte is uw visitekaartje dat de klant ziet. Buiten het wassen van de ramen moet zo nu en dan de wanden en het houtwerk ook eens gereinigd worden. Wij kunnen dit met lage of hoge druk voor u uitvoeren tegen een betaalbare prijs.

Interieur reinigen

Voor het reinigen van uw interieur zijn wij SVS gediplomeerd en staan wij garant voor een hoge kwaliteit. Onze zorg voor de dagelijkse reiniging van uw kantoor en sanitair is aan te passen aan uw wens. Ook verzorgen wij voor u bij de start een zogeheten “nul beurt” waar wij alles in uw kantoor en sanitair een grote schoonmaak geven zodat wij u een goede start geven in onze schoonmaak programma. Ook voor het reinigen van rookruimtes kunt u bij ons terecht.

Dakgoten legen en reinigen

In de laatste maanden van het jaar zijn de dakgoten door bladval vaak overvol. Wij van SchoonmSchoonmaakbedrijf Terschellingaakbedrijf TOT kunnen deze legen en eventueel reinigen. Dit bespaart u de kans op overstromen en dus lekkage.

Wekelijks onderhoud entree of trappenhal

Voor het wekelijkse schoonmaakwerk van uw trappenhal en entree kunt u de zorg ook aan ons overlaten. Wij begrijpen hoe fijn het is om schoon thuis te komen, een schone lift een lekker ruikende entree is wat wij voor u verzorgen.

Vloer onderhoud

Voor vloer onderhoud kunt u bij ons terecht op verschillende vlakken. Wij verzorgen zowel het machinaal reinigen als hetSchoonmaakbedrijf Terschelling renoveren van vloeren. U kunt hierbij denken aan het machinaal schrobben van tegel-, beton- en alle andere harde vloeren. Het reinigen van vloerbedekking zowel plaatselijk als een gehele ruimte. Ook voor het strippen van linoleumvloeren en opnieuw conserveren kunt u ons benaderen.

Houtwerk reinigen

Voor het reinigen van uw houtwerk gebruiken wij lage druk water(tuinslang) om te spoelen en reinigen wij op verzoek met een wasdragend reinigingsmiddel. Het zorgt er ook voor dat de kwaliteit van u verf wordt behouden. Het reinigen van het houtwerk geeft een mooi en fris uiterlijk aan uw woning of bedrijfspand. Op verzoek reinigen we ook met de hand zonder waterslang.

Wisselschoonmaak woningverhuur

Bij een wissel schoonmaak moet vaak het hoogste kwaliteitschoonmaakwerk worden gehaald in de kortste tijd. Dit omdat de tijd tussen komen en gaan van de gasten maar een beperkte periode is. De hoogste kwaliteit haal je als je de mensen getraind hun werk kan laten uitvoeren. Dit vergt een goede voorbereiding van een seizoen. Wij van Schoonmaakbedrijf TOT denken hier een heldere visie op te hebben waarbij wij ruim aan de wens van de klant kunnen voldoen. Ook verzorgen wij voor u grote schoonmaken.

Opleveringsschoonmaak

Schoonmaakbedrijf TOT is gespecialiseerd in professioneel schoonmaakwerk. Zo hebben we al voor talloze klanten op Terschelling de opleveringsschoonmaak verzorgd bij nieuwbouw.

Kunsstof reiningen

Zoekt u een schoonmaakbedrijf met aantoonbare ervaring in kunsstof lozijnen reinigen? Schoonmaakbedrijf TOT is gespecialiseerd in kunststof schoonmaken.

Zonnepanelen

Net als ramen worden zonnepanelen ook vuil. Het oppervlak van het zonnepaneel-glas zal naar verloop van tijd vuil vasthouden. Door dit vuil kan minder licht de zonnecellen bereiken waardoor de enrgieopbrengst zal afnemen. Het is dus verstandig uw zonnepanelen meerdere malen per jaar te laten bewassen, hierdoor blijft de energie productie optimaal en zal eventueel ophopend vuil tussen het alluminium frame en het glas worden voorkomen.

Hoewel veel factoren invloed hebben op het produceren van energie bij zonnepanelen zijn experts het eens dat u door vuil op het paneel energie zult verliezen. Het verlies door vuil kan oplopen tot 25% of soms meer. Vuil zal de levensduur van uw zonnepanelen tevens verkorten. Met onze zachte borstels en OSMOSE-systeem bewassen wij uw zonnepanelen zodat u kunt genieten van de maximale energie-opbrengst.

Spinnenbehandeling

Heeft u last van spinnen, spinnenwebben en de uitwerpselen van spinnen? Dan is de spinnenbehandeling een goede uitkomst voor u. Deze dienst wordt aan de buitenkant van het gebouw uitgevoerd. Het middel wordt gespoten op plekken waar spinnen zich kunnen vestigen en verplaatsen. Het is een milieuvriendelijke manier van een spinnenbehandeling. De beschermlaag, welke wordt gespoten middels een fijne nevel, beschermd uw woning of bedrijfspand tegen de spinnen, spinnenwebben en uitwerpselen van spinnen.

Please activate some Widgets.

© Copyright 2015 SchoonmaakbedrijfTOT webdesign ARTZ ICT